Ik heb al een account

Bekijk al uw informatie en diensten op uw persoonlijke ruimte.

Ik heb nog geen account

Gebruikt u onze tool niet? Neem contact met ons op, dan maken we u wegwijs!

Nutriplus

Nutriplus

Het NUTRIPLUS-programma is bestemd om veehouders te helpen bij het verhogen van het nutritionele rendement van het veevoer. Het omvat nieuwe digitale besluitvormingshulpmiddelen voor veevoerproductie.

Meer nutritioneel rendement van uw veevoergewassen

NutriplusFR.png

Hoge kwaliteitsproducten

Het MAS Seeds-merk voorziet goed presterende veevoervariëteiten/-mengsels die zijn aangepast aan elke behoefte en situatie:

Maïs

Kuilmaïsvariëteiten: een uitgebreid en volledig portfolio opgedeeld naargelang
kuilkwaliteitsoort – inclusief specifieke tolerantie-eigenschappen.

Zie variëteiten

Luzerne

Luzernevariëteiten: een goede selectie uitstekend presterende luzerneproducten met sterke agronomie in verschillende categorieën rusttoestand. Zonnebloemvariëteiten: een uitgebreid aanbod dat voldoet aan alle marktbehoeften, zoals olieprofielen, onkruidbeheerstrategieën, plagen en ziektetolerantie

NutriGrass

NutriGrass: Een portfolio met veevoermengsels om het proteïnegehalte van uw voedsel te optimaliseren.

générique

Additieven & ander veevoer: Een gamma aan new generation veevoeradditieven en andere aanvullende gewassen, zoals veevoersorghum of veevoederbieten, om het NUTRIPLUS-portfolio aan te vullen. AgroCover & andere veldgewassen: een portfolio met bodembedekkers en andere aanvullende gewassen, zoals sorghum en granen

Het rendement van de gewassen op uw boerderij optimaliseren

Het NUTRIPLUS-programma is bestemd om veehouders te helpen bij het verhogen van het nutritionele rendement van het veevoer. Dit programma, dat gebaseerd is op kuilmaïs, luzerne en ons nieuw portfolio NutriGrass veevoermengsels, bevat verder ook een reeks adviezen en diensten in 4 stappen: voerdiagnose, siloanalyse, variëteitenadvies, oogstadvies, van zaaien tot oogsten. Het omvat ook nieuwe digitale besluitvormingshulpmiddelen voor veevoerproductie.

 

Deskundige diensten en tools

Onze agronomische experts steunen op ons specifiek R&D-programma dat onderzoeksexperimentering en landbouwproeven combineert om adviezen en diensten op maat te kunnen aanbieden in 4 stappen:

 

  1. Uitgebreide veevoerdiagnose op de boerderij
  2. Selectie van de geschiktste soorten en variëteiten voor doeltreffend voedsel
  3. De veldopkomst garanderen en het oogstpotentieel optimaliseren
  4. De veevoeroogst en -opslag optimaliseren

Nutriplus_texte.jpg