Ik heb al een account

Bekijk al uw informatie en diensten op uw persoonlijke ruimte.

Ik heb nog geen account

Gebruikt u onze tool niet? Neem contact met ons op, dan maken we u wegwijs!

Onze waarden

Onze waarden

Waarden die ons uniek maken

Engagement

Ons personeel heeft een nauwe band met landbouw, grond en zaaizaad. Hun passie en engagement zorgen te allen tijde voor goede prestaties en duurzame relaties met onze klanten en partners, wat er ook moge gebeuren.

 

Teamgeest

Onze coöperatieve wortels, het plezier om samen te werken en collectief sterker te staan en het automatisme om elkaar bij moeilijkheden te helpen, vormen onze kracht.

 

Respect

Wederzijds respect, naar iedereen luisteren om de behoeften en wensen van onze klanten, partners en medewerkers te begrijpen, ongeacht hun culturele achtergrond, vormen onze instelling.

 

Een neus voor uitdaging

Nieuwe producten, nieuwe oplossingen, nieuwe domeinen ... Wij promoten individuele en collectieve initiatieven. Die zijn voor ons, ongeacht afkomst of cultuur, de drijvende kracht.

 

TEAM%20Photo%20shooting%20(53)_0.jpg

Innovatie

Nieuwe variëteiten ontwikkelen is het doel van onze onderzoekers. In de wereld van de genetica en de agronomie bedenken wij nieuwe toepassingen en oplossingen en focussen we op innovatie om onze klanten een meerwaarde te kunnen bieden.

Duurzaamheid

Landbouwer zijn betekent de toekomst cultiveren. Samen met onze klanten en partners bewerkstelligen wij een goede relatie gebaseerd op een langdurige en gedeelde visie op voordelige en duurzame landbouw.