Ik heb al een account

Bekijk al uw informatie en diensten op uw persoonlijke ruimte.

Ik heb nog geen account

Gebruikt u onze tool niet? Neem contact met ons op, dan maken we u wegwijs!

Onze digitale en landbouwoplossingen

Onze digitale en landbouwoplossingen

Wij bieden diensten en innovatieve tools aan in functie van wat we leren van agronomische onderzoekprogramma’s.

Duurzame agronomische oplossingen

We hebben onze strategie opgesplitst in twee richtingen: melkveehouders en rundveehouders enerzijds en graanproducenten anderzijds. Ons onderzoek, onze marketing, onze producten en diensten zijn toegespitst op die 2 domeinen.

Agroplus

Agroplus

Het doel van het AGROPLUS-programma is om graanboeren op een duurzame manier te helpen een grotere opbrengst te verwerven bij hun activiteiten. Het programma is gebaseerd op ons maïszaaizaad-, zonnebloem- en koolzaadaanbod en ons nieuw AGRO-COVER-gamma. Verder omvat het een breed scala aan advies en diensten, bodemvruchtbaarheidsdiagnoses, advies over de variëteiten, besluitvormingshulpmiddelen voor het zaaien en het beheren van de oogst. Agroplus werd op poten gezet dankzij een nieuw besluitvormingshulpmiddel, AGROTEMPO genaamd, dat in samenwerking met MAÏSADOUR werd ontwikkeld.

Ontdek deze dienst
Nutriplus

Nutriplus

Het doel van het NUTRIPLUS-programma is om boeren te helpen de nutritionele doeltreffendheid van de NUTRI-GRASS-voedingsmixen te verhogen. NUTRIPLUS integreert ook een 4-stappenplan inzake advies en diensten: voerdiagnose, siloanalyse, variëteitenadvies, oogstadvies, van zaaien tot oogsten. Verder steunt het op nieuwe besluitvormingshulpmiddelen voor het voeren.

Ontdek deze dienst

Innovatieve digitale oplossingen

Omdat we elke klant gepersonaliseerd advies willen verstrekken dat is afgestemd op zijn activiteit, hebben we digitale oplossingen ontwikkeld die steunen op klantenbegeleiding.